شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۰:۴۳:۲۶

حفاری 114 حلقه چاه نفت و گاز با کاربست سامانه مدیریت پسماند
ایران دریلینگ: رئیس اداره کنترل پسماند مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران از حفاری 114 حلقه چاه‌های نفت و گاز با کاربست سامانه مدیریت پسماند خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهندس احمد بهرامی عیسی‌آبادی گفت: «این سامانه برای نخستین بار در سال 1387 در عملیات حفاری چاه شماره نه در میدان نفتی آزادگان برروی دستگاه حفاری 54 فتح نصب و مورد استفاده قرار گرفت».

وی با بیان اینکه تاکنون 22 دکل ناوگان شرکت به این سامانه تجهیز  شده است، افزود: «از این تعداد 15 دکل در میدان نفتی آزادگان و یاران جنوبی استقرار دارد». بهرامی عیسی آبادی ادامه داد: «همچنین دو دستگاه در بخش خشکی میدان گازی کیش، دو دکل در میدان نفتی آذر، یک دستگاه در خارگ و دو دکل در میدان‌های نفتی مارون و اهواز به این سامانه مجهز هستند». رئیس اداره کنترل پسماند مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: «این دکل‌ها در حوزه عملیاتی شرکت مهندسی و توسعه نفت، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت نفت فلات قاره و شرکت سروک آذر در مدار عملیات حفاری قرار دارند».

وی با اشاره به اینکه به‌کارگیری سامانه  مدیریت پسماند یکی از الزامات زیست محیطی است، گفت: «با توجه به اهمیت تالاب هورالعظیم و حفاظت از اکوسیستم تالاب، تجهیز دکل‌ها در میدان آزادگان در اولویت برنامه حفاری تعریف شد که با همکاری شرکت متن به عنوان مجری طرح توسعه میدان‌های نفتی آزادگان و یاران تحقق یافت». بهرامی عیسی آبادی افزود: «هم‌اکنون برنامه تامین 18 سامانه مدیریت پسماند دیگر نیز در دست اقدام است که با خرید و الحاق آنها به دستگاه‌های حفاری، شمار دکل‌های حفاری مجهز به این سامانه تا نیمه نخست سال 1395 به 40 دستگاه افزایش می‌یابد که از این تعداد 6 مجموعه استیجاری است‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌«.

رئیس اداره کنترل پسماند مدیریت سیالات ملی حفاری اظهار کرد: «مدیریت پسماند شامل مجموع تجهیزاتی است که به منظور کنترل آلاینده‌های زیست محیطی در کنار دکل‌های حفاری  قرار گرفته و عملیات کنترل پسماند را انجام می‌دهد». وی گفت: «در این سامانه کنده‌های حفاری و مواد جامد پس از انجام عملیات تثبیت (FIXATION) با افزودن سیمان و سدیم سیلیکات در محل پیش‌بینی شده دپو و پس از خشک شدن به مکانی مناسب انتقال و دفن می شود». بهرامی عیسی آبادی افزود: «آبهای اضافی نیز ابتدا در حوضچه‌های کنترل پسماند انباشت و پس از جداسازی مواد و تصفیه مقدماتی، مورد استفاده دوباره قرار می‌گیرد».

رئیس اداره کنترل پسماند مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: «همچنین سیالات همراه در مخازن دخیره کنترل پسماند جمع آوری و نخست به دستگاه آبگیری مجدد (DeWatering Unit) منتقل و با استفاده از مواد شیمیایی کلوخه و پس از طی فرآیندی، ذرات جامد به طور کامل جداسازی و آب پاک برای استفاده به مخزن دیگر انتقال می‌یابد». مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران علاوه بر واحد کنترل پسماند حفاری، واحدهای دیگر شامل عملیات سیال خشکی و دریا، نگهداری و تعمیرات تجهیزات اختصاصی سیالات، تجهیزات و مواد شیمیایی، مهندسی اجرایی عملیات سیال حفاری، خدمات پشتیبانی و واحد نظارت، کنترل و تصفیه پسماندهای صنعتی را زیر مجموعه دارد.


  کد خبر : 752
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :