باشگاه خبری ایران دریلینگ : مدیرعامل اویک: پیش‌بینی افزایش تولید ۱۰۰ هزار بشکه‌ای در آذر (سرخط اخبار)

ایران دریلینگ: مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) گفت: ما امروز شاهد ۳۵ هزار بشکه تولید در آذر هستیم و می‌خواهیم با توسعه فاز دوم تا ۱۰۰ هزار بشکه تولید را افزایش دهیم. به گزارش ایران دریلینگ بهزاد محمدی امروز (چهارشنبه) در پنل تخصصی توسعه فعالیت‌های بالادستی که در دومین روز سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو برگزار شد گفت: فاز نخست توسعه میدان آذر توسط شرکت اویک انجام شده و قرارداد فاز ۲ نیز در شرف امضا است. محمدی با تاکید بر اینکه «میدان آذر در منطقه عمومی مهران با عراق مشترک است» گفت: تولید ما در فاز یک ۶۵ هزار بشکه است. ضریب برداشت ما ۱۶ درصد است‌. برای فاز ۲ برای عقد قرارداد IPC با شرکت‌های خارجی در حال مذاکره هستیم. او با اشاره به اینکه «در حال حاضر به تولید زودرس رسیدیم» افزود: ۸ چاه در مرحله تولید، ۳ چاه آماده تولید، ۶ چاه در مرحله حفاری و ۲ چاه در مرحله آماده سازی برای حفاری است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) اظهار کرد: ما در یک بازه ۸ ساله تلاش کردیم قرارداد میدان آذر را ببندیم که در نهایت در سال ۲۰۱۱ قرارداد منعقد و اولین تولید در سال ۲۰۱۷ محقق شد. او با اشاره به ریسک‌های میدان آذر گفت: متوسط زمان حفاری یک چاه در آذر ۵۳۰ روز است که تفاوت معناداری با زمان حفاری در سایر میادین دارد. برای حفاری ۷ نوع کیسینگ استفاده می‌شود. محمدی با اشاره به مدیریت تحریم‌ها گفت: عدم وجود کالای مناسب در زمان مناسب و مسائل تحریم، مشکلات پیش روی ما بود؛ همچنین سقف کپکس ما در آذر بسته بوده است. از سوی دیگر در مهران با بیکاری بالا مواجه بودیم و اکنون ۴۷ درصد افراد بومی در آذر مشغول به کار هستند. او در ادامه افزود: ما امروز شاهد ۳۵ هزار بشکه تولید در آذر هستیم و می‌خواهیم با توسعه فاز دوم تا ۱۰۰ هزار بشکه تولید را افزایش دهیم.

محمدی با اشاره به مشارکت اویک در حوزه حفاری در فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی که میدان مشترک گازی با قطر است، اظهار کرد: ۹۱ کیلومتر در این فازها حفاری کردیم. اکنون در فاز ۲۰ و ۲۱، ۱۹۴۰ فیت مکعب گاز تولید می‌شود. مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) با اشاره ریسک‌های پروژه‌ها در فازهای ۲۰ و ۲۱ گفت: قیمت نفت در زمان آغاز کار بالا رفت و شرایط دسترسی به دکل‌ها تغییر کرد. قیمت کالاها افزایش یافت. قیمت لوله‌ها از ۸۰۰ دلار به ۱۸۰۰ دلار رسید. محمدی گفت: استفاده از پیمانکاران خوب و روش‌های درست باعث شد مشکلی پیش نیاید؛ نه تنها در خشکی و پالایشگاه مشکل دریافت گاز نبود بلکه در دریا نیز مشکلی نبود.



  کد خبر : 2175
 
چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۵:۵۹:۳۲