باشگاه خبری ایران دریلینگ : برگزاری 12 مانور بحران سطح یک در دستگاه‌های حفاری خشکی (سرخط اخبار)

ایران دریلینگ: رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی حفاری ایران از برگزاری 12 مانور بحران سطح یک بر روی دستگاه‌های حفاری خشکی و تاسیسات  شرکت در سال جاری خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، رضا الاسوند در توضیح بیشتر در این باره گفت: با توجه به ماهیت کار حفاری چاه‌های نفت و گاز توجه به مسائل ایمنی در جهت  پیشگیری و کاهش حوادث احتمالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وی افزود: شناسایی بحران‌ها و اولویت بندی آنها یکی از وظایف و اهداف مدیریت HSE  است که براین اساس و بررسی‌های صورت گرفته فوران چاه‌ها به عنوان اصلی ترین و مهمترین بحران در دستگاه‌های حفاری در جهان شناسایی شده است.

الاسوند اظهار کرد: در این راستا مدیریت HSE شرکت جهت ارتقاء سطح آمادگی و توانایی کارکنان و حصول اطمینان از سالم بودن تجهیزات اقدام به برگزاری مانورهای بحران سطح یک بر روی دستگاه‌های حفاری می‌کند. رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت گفت: با توجه به تعداد کارگاه‌های پشتیبانی، تاسیسات و فضای اداری، برگزاری این مانورها در مراکز  پیش گفته نیز الزامی و صورت می‌پذیرد. وی با بیان اینکه مانور بحران سطح یک، مانوری است که انجام آن با کاربست کلیه تجهیزات و وسائل داخلی شرکت قابل مدیریت است، افزود: برگزاری این مانورها از سال 90 در دستور کار مدیریتHSE  شرکت قرار گرفت و تاکنون نزدیک به 60 مانور در دستگاه‌های حفاری، تاسیسات و ساختمان‌های اداری برگزار شده است. الاسوند در پیوند با این مطلب اظهار کرد: از این تعداد 9 مانور مربوط به سال 95 است و این در حالی است که سال گذشته علاوه بر انجام مانورها، بیش از200 تمرین شرایط اضطراری نیز در موقعیت‌های عملیاتی استقرار  دستگاه‌های حفاری خشکی و دریایی توسط کارشناسان HSE   مقیم برگزار شد.

رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران  شرکت اجرای تمهیدات لازم در خصوص تعمیر چاه گازی 312 مسجدسلیمان با توجه به غلظت بالای گاز H2S با استقرار تجهیزات مورد نیاز و حضور کارشناسان مربوطه به صورت تمام وقت، تعیین و تصویب اعتبار لازم جهت خرید خودرو آتش نشانی پیشرو و امضای تفاهم نامه با بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی را از مهمترین فعالیت‌های صورت گرفته از سوی این واحد در سال قبل برشمرد. وی گفت: برای امسال نیز انجام تمرینات شرایط اضطراری با توجه به اهمیت آمادگی کارکنان و تجهیزات، ایجاد مرکز کنترل مدیریت بحران، خرید خودرو آتش نشانی و مشخص نمودن شرکت‌های معین و هماهنگی جهت استفاده از تجهیزات و نیروی انسانی در شرایط بحران‌های احتمالی، برنامه ریزی شده است. الاسوند در زمینه اهداف برگزاری مانورها توضیح داد: بالابردن سطح آگاهی و آمادگی کارکنان عملیاتی، سرعت عمل، هماهنگی با واحدهای درون و برون سازمانی، شناسایی نقاط ضعف و قوت و انجام اقدامات اصلاحی در خصوص رفع نقاط ضعف از مهمترین اهداف انجام این مانورها می‌باشد که براساس ارزیابی‌ها به نحو مناسبی محقق گردیده است.



  کد خبر : 1904
 
پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۹:۴۶:۱۸