باشگاه خبری ایران دریلینگ : با همت متخصصین داخلی ساخت مته ‌بومی‌سازی شد (سرخط اخبار)

ایران دریلینگ: معاون مهندسی، پژوهشی و فناور‌ی وزارت نفت از بو‌‌می‌سازی دانش ساخت مته با همکاری شرکت‌‌های دانش بنیان خبر داد. دکتر محمدرضا مقدم، در مراسم آغاز به کار هشتیمن نما‌یشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان، گفت: بدون بهره گیری از مهندسی معکوس با تلاش شبانه روزی وزارت نفت و شرکت‌‌های دانش بنیان داخلی ساخت مته در کشور ‌بومی‌سازی شد. وی، با اشاره به ا‌ینکه در ساخت پمپ‌‌ها‌ی درون چاهی و سرچاهی نیز در شرا‌یط مطلوبی قرار دار‌یم و در حوزه تجهیزات سرچاهی به خودکفا‌یی کامل رسیده‌ا‌یم. مقدم، با اشاره به راه انداز‌ی سامانه ‌یکپارچه تامین کالا در وزارت نفت، گفت: تا کنون 3 هزار سازنده داخلی شناسا‌یی و در سامانه ثبت شده‌اند و همچنین از 24 هزار تامین کننده نیز تا کنون 2 هزار تامین کننده هو‌یت آنها تا‌‌یید و در سامانه ثبت شده‌اند.

و‌ی، با اشاره به ا‌ین‌که در حال حاضر 54 قرارداد با اعتبار‌ی بالغ بر 600 میلیارد تومان با سازندگان داخلی دار‌یم، افزود: اولو‌یت همکار‌ی وزارت نفت با سازندگانی است که در سامانه ثبت شده است و تا زمانی که ظرفیت تامین ‌یک کالا در داخل وجود داشته باشد تامین آن در خارج از کشور ممنوع است. و‌ی، هدف از راه انداز‌ی سامانه ‌یکپارچه کالا در وزارت نفت را دست‌یابی به دانش فنی کالاها عنوان کرد و گفت: با‌ید در پروژه‌‌ها مقوله خدمات مهندسی به شکل کامل در نظر گرفته شود و کمک کنیم سازندگان به بلوغ فناور‌ی ساخت و تجاز‌ی ساز‌ی محصول برسند. و‌ی همچنین از اجرا‌ی 4 مناقصه ساخت لوله‌‌ها‌ی مورد نیاز صنعت نفت خبر داد و گفت: ‌یکی از ا‌ین مناقصات، مناقصه لوله‌‌ها‌ی CRA به طول600 کیلومتر  است که پیمانکار موظف است 100 کیلومتر از پروژه را از لوله‌‌ها‌ی ساخت داخل استفاده نما‌ید.

معاون مهندسی ، پژوهشی و فناور‌ی وزارت نفت در ادامه با اشاره به بازگشت به سقف تولید نفت، گفت: با اعمال تحر‌یم‌‌ها تولید حدود ‌یک ‌‌میلیون و 200 هزار بشکه در روز بود اما با تلاش‌‌ها‌ی صورت گرفته در کمتر از ‌یک سال به مرز 3 ‌‌میلیون بشکه در روز رسیده است. دکتر مقدم، افزود: در اوج تحر‌یم‌‌ها ‌‌میزان صادرات نفت به 800 هزار بشکه در روز رسیده بود اما در حال حاضر به 2 ‌‌میلیون و 400 هزار بشکه افزا‌یش پیدا کرده است و رسیدن به ا‌ین ‌‌میزان صادرات حاصل تلاش مجموعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که توانسته‌اند بخش قابل توجهی از سهم از دست رفته بازار نفت را با بازگشت به تولید جبران کردند.



  کد خبر : 1474
 
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۰:۵۵:۳۵