یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
گزارش ویژه دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۴:۴۳:۴۷محسن داوری- منبع: www.drillingformulas.com

5 سازه بزرگ فراساحلی دنیا در یک نگاه

باشگاه خبری فراساحل: سازه های فراساحلی، شامل دکل‌ها و سکوهای تولیدی، تجهیزاتی پیچیده هستند که برای حفاری چاه‌ها و تولید نفت و گاز از میادین دریایی به کار گرفته می‌شوند. این تاسیسات را باید در شمار باشکوه ترین سازه‌های دنیا دانست که در ادامه با ۵ سازه فراساحلی بزرگ دنیا آشنا می شویم:

1 -  سکوی برکات

این سکو بزرگترین سکوی نفتی دنیا بوده که در میدان ساخالین در شرق روسیه فعالیت خود را آغاز نموده است. این سکو برای تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن نفت طراحی و اجرا شده است. کنسرسیوم ساخالین-۱ در سال ۱۹۹۶ میلادی تاسیس شده و براساس قراردادهای مشارکت در تولید فعالیت می‌نماید. اعضای کنسرسیوم شامل اکسون موبیل ایالات متحده( ۳۰ درصد)، سودیکو ژاپن ( ۳۰ درصد)، روسنفت روسیه ( ۲۰ درصد )، و او ان جی سی هند (۲۰ درصد) است. تولید روزانه نفت این سکو ۱۲۰۰۰ تن بوده و در آینده این عدد به ۲۷۰۰۰ تن افزایش مییابد.

2 - سکوی پردیدو

سکوی پردیدو در منطقه ای با بیشترین عمق (۲۴۵۰ متر) در مقایسه با سایر میادین نفتی دنیا قرار دارد. این سکو در آب‌های خلیج مکزیک توسط شرکت شل راه اندازی شده است. تولید کنونی روزانه این سکو ۱۰۰۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد. از سوی دیگر، ارتفاع این سکو ۲۶۷ متر و برابر با برج ایفل است.


3 -  سکوی پترونیوس

این سکوی  آب‌های عمیق توسط شرکت شورون و ماراتون اویل در خلیج مکزیک اجرا شده و در ۲۱۰ کیلومتری جنوب شرقی نئواورلئان ایالات متحده قرار دارد. این سکو ۶۰۹ متر ارتفاع داشته و مرتفع ترین سازه ساخته شده دنیا تا سال ۲۰۱۰ میلادی و پیش از افتتاح برج خلیفه بوده است. ۷۵ متر از سازه این سکو بالاتر از سطح آب بوده و بقیه آن در زیرسطح آب قرار گرفته است. در این سکو ۲۱ حلقه چاه وجود دارد و مجموع وزن این سازه ۴۳۰۰۰ تن است. تولید روزانه این سکو ۵۰۰۰۰ بشکه نفت خام و ۲۰۰۰۰۰۰ متر مکعب گاز طبیعی می‌باشد. این سکو در میدان پترونیوس قرار داشته و در سال  1995 میلادی کشف شده است. عمق آب در این منطقه ۵۳۵ متر بوده و از طراحی پیچیده ای برای پایداری در محیط دریایی برخوردار می‌باشد.


4 - سکوی هیبرنیا

سکوی نفتی هیبرنیا دارای بیشترین وزن شامل سکو (۴۱۰۰۰ تن) و پایه ( ۶۶۰۰۰۰ تن) در میان سکوهای دنیا برخوردار است. در این سکو از ۴۵۰۰۰۰ تن آب تعادل برخوردار می‌باشد. در پایه این سازه امکان ذخیره سازی ۱.۲ میلیون بشکه برخوردار می‌باشد. این سکو نخستین سازه مقاوم در برابر کوه‌های یخی بوده و بزرگترین سکوی فراساحلی کانادا است. 


5 - سکوی مار بی/ الیمپوس

این سکوی غول پیکر به شرکت شل تعلق دارد و بزرگترین سکوی شناور آب‌های عمیق این شرکت است. این سکو در کره جنوبی ساخته شده و در فوریه سال ۲۰۱۴ میلادی، عملیاتی شده است. پیش بینی می‌شود این سکو در دوره فعالیت یک میلیارد بشکه نفت خام استخراج خواهد نمود. این سکو از نوع تی ال پی بوده و ۲۴ چاه در آن حفاری شده است. عمق آب در این منطقه ۹۴۵ متر بوده و در سال ۲۰۱۶ میلادی، میانگین تولید روزانه آن ۱۰۰۰۰۰ بشکه بوده است.



  کد خبر : 1866
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
  محسن داوری- منبع: www.drillingformulas.com

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :