یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۸:۴۹:۰۴

کارنامه عملیاتی متخصصان شرکت ملی حفاری ایران در سال 1395

ایران دریلینگ: 26 درصد از مجموع تعداد چاه‌های حفر شده به مدیریت عملیات حفاری خشکی – 4 اختصاص دارد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل ازروابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، احمد تمدن افزود: این مدیریت در مدت پیش گفته موفق شد از 193 حلقه چاه تکمیل شده از سوی مجموعه مدیریت‌های عملیات‌های حفاری خشکی و دریا، 51 حلقه چاه‌های نفت و گاز  را به خود اختصاص دهد. وی با بیان اینکه مدیریت عملیات حفاری خشکی – 4، هفده دکل حفاری سنگین و فوق سنگین در اختیار دارد،  اظهار کرد: متراژ حفاری در این دوره 64 هزار و 789 متر به ثبت رسید که معادل 22 درصد کل متراژ حفاری در سال گذشته ‌می‌باشد. تمدن گفت: از مجموع 51 حلقه چاه‌های حفر شده در این مدیریت 14 حلقه توسعه ای، یک حلقه اکتشافی و 36 حلقه تعمیری بوده است.

مدیر عملیات حفاری خشکی – 4 شرکت ملی حفاری ایران افزود: دستگاه‌های حفاری در این مجموعه با توجه به موقعیت‌های عملیاتی از جمله در میدان نفتی آزادگان جنوبی تماما به سامانه گرداننده فوقانی، پمپ سیال سوم و کنترل پسماند جامدات مجهز هستند. وی اظهار کرد: این دکل‌ها هم اکنون در مناطق عملیاتی شرکت‌های مهندسی و توسعه نفت (متن)، نفت و گاز اروندان و سروک آذر در میدان‌های نفتی در غرب کارون در استان خوزستان و میدان نفتی آذر در استان ایلام استقرار دارند. تمدن مهمترین اقدامات به عمل آمده در راستای به روز بودن دستگاه حفاری در این دوره یک ساله را بازرسی فنی  9 دکل، 15 سیستم بالابری دستگاه‌های حفاری، بازسازی کامل دستگاه حفاری 56 فتح، ایمن سازی، تعویض مخازن و اضافه کردن پمپ سوم دکل 28 فتح و ارتقاء سیستم و راه اندازی تجهیزات پسماند دستگاه 25 فتح عنوان کرد.

مدیر عملیات حفاری خشکی – 4 شرکت ملی حفاری ایران یاد آور شد براساس سیاست‌های تدوین شده از سوی مدیریت ارشد شرکت گستره عملیاتی این مدیریت از زمان شکل گیری به طور عمده بر روی پروژه‌های کلید در دست (EPD ) تمرکز دارد. شرکت ملی حفاری ایران با هدف شتاب بخشیدن به عملیات حفاری و بالابردن توان پشتیبانی دکل‌ها از چند سال پیش اقدام به ایجاد چهار مدیریت عملیات حفاری خشکی و یک مدیریت عملیات حفاری در دریا کرده است که این مدیریت‌ها زیر مجموعه معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری ‌می‌باشند.



  کد خبر : 1831
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :