ایران دریلینگ: مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از اتمام مراحل اجرایی و عملیاتی شدن 10 پروژه پژوهشی در زمینه ساخت تجهیزات کاربردی در بخش خدمات ویژه حفاری در سال جاری خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهدی عرشیان روز دوشنبه (18 بهمن ماه) با تبریک ایام مبارک دهه فجر، گفت: با تمهیدات به عمل آمده و همکاری مدیریت خدمات ویژه حفاری، ساخت این تجهیزات در دستور کار قرار گرفت و با همیاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پژوهشکده الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف مراحل طراحی و تدوین دانش فنی آنها انجام شد.
وی افزود: این تجهیزات شامل 10 دستگاه نمودارگیری از سیال حفاری و تجهیزات سطحی سه دستگاه نمودارگیری درون چاهی است که از شمار تجهیزات اساسی در ارائه خدمات ویژه حفاری محسوب میشود. عرشیان اظهار کرد: این مدیریت در سالهای اخیر تعداد 74 قرارداد پروژه پژوهشی به ارزش افزون بر 400 میلیارد ریال با دانشگاهها، مراکز علمی و پارکهای علم و فناوری منعقد کرده است. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت گفت: این قراردادها با دانشگاههای صنعتی شریف، تهران، صنعت نفت، شهید چمران اهواز و پارک علم و فناوری خوزستان مبادله شده که تعدادی اجرا و بخشی در مراحل انجام قرار دارد.
وی افزود: از جمله این پروژهها طراحی و ساخت دو تجهیز مورد استفاده در سیستم پسماند سیال حفاری است که با همکاری مدیریت خدمات سیال حفاری شرکت در سال جاری آغاز و اجرایی شده است. عرشیان اظهار کرد: همچنین طراحی و ساخت تجهیزات گاما ری، جایرو و پالسر مثبت از دیگر قراردادهایی است که با همکاری اداره عملیات ویژه حفاری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراحل اجرا و آزمایشهای فنی میباشد. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت گفت: تجهیز مولتی شات که از تجهیزات کاربردی در عملیات حفاری انحرافی است نیز با همکاری پارک علم و فناوری خوزستان طراحی و تولید و پس از آزمایشهای میدانی امسال به تجهیزات در حال خدمات دهی اداره عملیات ویژه اضافه شد و ساخت دو مجموعه دیگر در دست اقدام است.
وی افزود: ساخت مجموعه ابزارهای درون چاهی لوله مغزی سیار از دیگر تجهیزاتی است که با همکاری مدیریت خدمات فنی شرکت و جهاد دانشگاهی هم اکنون در مرحله طراحی قرار دارد. عرشیان ادامه داد: از دیگر تجهیزات ساخت داخل شبیه ساز کنترل فوران میباشد که فاز نخست آن دی ماه سال جاری رونمایی و فازهای بعدی آن با همکاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری و مرکز تحقیقات حفاری دانشگاه شهید چمران اهواز در دست اجرا است.
کد خبر : 1714
ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir