یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۳:۳۶:۵۷

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت ملی حفاری خبر داد:
عملیاتی شدن 10 پروژه پژوهشی ساخت تجهیزات خدمات ویژه حفاری

ایران دریلینگ:  مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از اتمام مراحل اجرایی و عملیاتی شدن 10 پروژه پژوهشی در زمینه ساخت  تجهیزات کاربردی در بخش خدمات ویژه حفاری در سال جاری خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهدی عرشیان روز دوشنبه (18 بهمن ماه) با تبریک ایام مبارک دهه فجر، گفت: با تمهیدات به عمل آمده و همکاری مدیریت خدمات ویژه حفاری، ساخت این تجهیزات در دستور کار قرار گرفت و با همیاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پژوهشکده الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف مراحل طراحی و تدوین دانش فنی آنها انجام شد.

وی افزود: این تجهیزات شامل  10 دستگاه  نمودارگیری از سیال حفاری و  تجهیزات سطحی سه دستگاه  نمودارگیری درون چاهی است که از شمار تجهیزات اساسی در ارائه خدمات ویژه حفاری محسوب ‌می‌شود. عرشیان اظهار کرد: این مدیریت در سال‌های اخیر تعداد 74 قرارداد پروژه پژوهشی به ارزش افزون بر 400 میلیارد ریال با دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پارک‌های علم و فناوری منعقد کرده است. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت گفت: این قراردادها با دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، صنعت نفت، شهید چمران اهواز و پارک علم و فناوری خوزستان مبادله شده که تعدادی اجرا و بخشی در مراحل انجام  قرار دارد. 

وی افزود: از جمله این پروژه‌ها طراحی و ساخت دو تجهیز مورد استفاده در سیستم  پسماند سیال حفاری است که با همکاری مدیریت خدمات سیال حفاری شرکت در سال جاری آغاز و اجرایی شده است. عرشیان اظهار کرد: همچنین طراحی و ساخت تجهیزات گاما ری، جایرو  و  پالسر مثبت از دیگر قراردادهایی است که با همکاری اداره عملیات ویژه حفاری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراحل اجرا و آزمایش‌های فنی ‌می‌باشد. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت گفت: تجهیز مولتی شات که از تجهیزات کاربردی در عملیات حفاری انحرافی است نیز با همکاری پارک علم و فناوری خوزستان طراحی و تولید و پس از آزمایش‌های میدانی امسال به تجهیزات در حال خدمات دهی اداره عملیات ویژه اضافه شد و ساخت دو مجموعه دیگر در دست اقدام است.

وی افزود: ساخت مجموعه ابزارهای درون چاهی لوله مغزی سیار از دیگر تجهیزاتی است که با همکاری مدیریت خدمات فنی شرکت و جهاد دانشگاهی هم اکنون در مرحله طراحی قرار دارد. عرشیان ادامه داد: از دیگر تجهیزات ساخت داخل شبیه ساز کنترل فوران ‌می‌باشد که فاز نخست آن دی ماه سال جاری رونمایی و فازهای بعدی آن با همکاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری و مرکز تحقیقات حفاری دانشگاه شهید چمران اهواز  در دست اجرا است.



  کد خبر : 1714
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :