یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۳:۵۹:۴۰

توسط پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران محقق شد
تولید انبوه یک هزار و 264 قطعه کاربردی در صنعت حفاری در سال 94
ایران دریلینگ: مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از تولید انبوه یک هزار و 264 قطعه کاربردی در صنعت حفاری در سال 94، خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهندس مهدی عرشیان در توضیح بیشتر در این‌باره گفت: این قطعات با همکاری شرکت‌های دانش بنیان و سازندگان داخلی بویژه در استان خوزستان تولید و در مدار عملیات قرار گرفته است. وی با بیان اینکه این تعداد قطعه در مقایسه با سال قبل از آن حدود یکصد قلم بیشتر بوده است، افزود: در این مدت برای 718 قطعه جدید تقاضای ساخت ارائه و در زمینه تدوین دانش فنی برای 419 قطعه برای بار اول اقدام لازم به عمل آمد.

عرشیان با اشاره به راه‌اندازی واحد بازسازی تجهیزات و قطعات از سوی این مدیریت برای نخستین بار در سال 94، اظهار کرد: با آغاز فعالیت این واحد 26 قطعه مهم مربوط به تجهیزات حفاری بازسازی و نسبت به تدوین دانش فنی برای بازسازی 22 قلم کالای دیگر  مبادرت گردید. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در خصوص بودجه پژوهشی شرکت در سال گذشته، گفت: این رقم بیش از  293 میلیارد ریال بود که در قیاس با سال پیش از آن افزون بر  66 میلیارد ریال افزایش داشت. وی تعداد پروژه های پژوهشی در دست اجرا را 74 پروژه عنوان و افزود: برگزاری 24 همایش پژوهشی و حمایت از 43 پایان نامه تحصیلی از دیگر فعالیت‌های اجرایی این مدیریت در یک سال گذشته به شمار می‌آید.

عرشیان در پیوند با این مطلب به تشریح مهمترین پروژه‌های پژوهشی در دست اجرا پرداخت و خاطرنشان کرد: از جمله این پروژه‌ها، بررسی و امکان سنجی تهیه و تدوین دانش فنی و ساخت یونیت‌های نمودارگیری از سیال حفاری و سیستم جمع‌آوری دیتای نمودارگیری چاه‌های نفت و گاز است که به ترتیب با  93 و 85 درصد پیشرفت در مراحل پایان کار قرار دارد. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران همچنین با اشاره به تهیه و تدوین دانش فنی، فناوری طراحی و ساخت ابزار هدایت عملیات حفاری جهت دار با 25 درصد پیشرفت کار، گفت: تدوین دانش فنی و ساخت سه مجموعه کامل ابزار مولتی شات و طراحی و ساخت ابزار درون چاهی اشعه گامای طبیعی از دیگر پروژه‌هایی است که یک بخش آن به اتمام رسیده است.

وی افزود: طراحی، تدوین فناوری و ساخت ابزار مخصوص درون چاهی لوله مغزی سیار شامل موتور درون چاهی، موتور هد، جار مکانیکی و اورشات، طراحی و ساخت سامانه شبیه ساز کنترل فوران قابل حمل و طراحی و ساخت ابزار پالسر مثبت از شمار پروژه‌هایی است که اجرای آن در سال 94 کلید خورد. مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران فعالیت خود را از سال 1380 در این شرکت تحت عنوان واحد پژوهش آغاز و در بیش از یک دهه گذشته نقش اساسی در بومی‌سازی نزدیک به 20 هزار قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنعت حفاری ایفا کرده است.


  کد خبر : 1034
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :